Música

diumenge, 10 d’agost del 2014

Ressenya: La Terra d'Àndoc




FITXA TÈCNICA: 

Nom: La Terra d'Àndoc

Escriptor/a: Igor Spakowski (de Polseres Vermelles) i Albert López Vivancos

Pàgines: 460

Editorial: Estrella Polar


ELS PERSONATGES MÉS IMPORTANTS:

-Ingvar: És el portador de les màscares (com ho va ser el seu pare, el seu avi, etc...).És molt divertit, llest i molt amable. Sempre ajuda als seus amics, els protegeix, etc... És molt bona persona. És súper hàbil amb l'skate, i més tard amb l'espasa.

-Aram: És el guia del portador de la màscara, l'Ingvar. Ell el va ensenyar a lluitar. És molt simpàtic, i molt fort. El seu pare, el seu avi  el seu ,vesavi i així anar fent, des de fa generacions  que són els guies del portador.

-Ignis: Ell és l'escollit del primer món d'Àndoc (d'on ve també l'Aram), i això vol dir que ha d'acompanyar a l'Ingvar en la seva missió  Te molt sentit de l'humor. Quan les coses a vegades estan una mica tenses, ell sempre trenca el gel i fa que tothom es senti millor.

-Tità Ertús: El Tità Ertús, és un ésser molt malvat, que des de fa moltes generacions  te Les Terres d'Àndoc sota el seu poder. 

-Els sense rostre: Els sense rostre, són uns éssers que (com diu el nom) no tenen cara...sempre van amb una caputxa negra que no deixa que se'ls vegi el rostre. Treballen per el Tità Ertús. També són molt hàbils amb l'espasa i a més tenen màgia negra.

-Nemrac: És una noia tità, que al principi no es porta gaire bé amb l'Ingvar, però de seguida es fan molt amics...però ella sent alguna cosa més per l'Ingvar...


SINOPSIS:

Tot comença quan l’Àlex (que més tard es dirà Ingvar), un noi de 14 anys, viatja a un món paral·lel anomenat la Terra d'Àndoc i ha d'encapçalar la missió d'alliberar-la d'un ésser malvat, el tità Ertús. Aconseguirà superar tots els obstacles que s’anirà trobant?Una història d'aventures  d'amistat  de superació i perseverança on qualsevol cosa que et puguis imaginar es pot fer realitat...

OPINIÓ PERSONAL:


Aquest llibre no me'l vaig comprar jo, ni n'havia sentit parlar. Me'l van regalar per el meu aniversari unes amigues. No tenia gaires ganes de começar-lo perque no em faia gaire bona pinta...Peró quan me'l vaig començar, era un no parar de llegir.
A mi abans no m'agradava llegir...I ara...!!!!! Jo crec que aquest llibre és molt bo...molt bo no, boníssim!! Us el recomano si un encanta llegir llibres d'aventura i superació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada